Kunst voor onderzoek.

Lb Koppenol
Closed You can't donate anymore
Normal 9837cf3529a18f0cde7a670658c109d00123a043
from €500 (3%)

Ik heb zelf behandeling achter de rug Non-Hodgkin lymfoom. Moeilijk traject. Sinds maart vorig jaar 2014 doende. Nu bijkomen. Sinds laatste isolatie van paar weken en chemoos alle drie periodes van opname en ervoor. Totaal zo ongeveer 12 weken isolatie gehad. Moeilijk. Ik tekende en tekende en schilderde vroeger. Paar exposities kunnen houden paar jaren terug ook. Heb nogal wat bagage aan oud beroep. Sindsdien luidt de diagnose ptss o.a. en daarbij is sprake van trauma in de relatiesfeer met vervreemding van kinderen. (Zie Passyndroom). Waarvoor ik me in belang van kinderrechten sinds 2000 heb ingezet voor belang van gedupeerde omstanders, veelal eigen vaders van, kinderen en anderen. Hoop dat dit kan bijdragen tot betere methoden in behandeling van deze soorten kanker en anderszinds in algemeen de soorten. Er zal voor dit eerste project uiteraard de materiaalkosten moeten worden verrekend. Anders wordt het een onmogelijk iets. Voor de rest is alles voor Lymph en Co. Het eerste schilderij project staat op foto van deze actiepagina.

Het betreffende schilderwerk bevindt zich op mijn adres. Als iemand het wil kopen, prima. Opbrengst is met aftrek materiaalkosten voor Lymph en Co in geheel verder.

Bedrag van zo 30 Euro gaat dan van opbrengst af voor materiaal zodat er verder kan worden gewerkt.

De verkoop staat apart van DONATIES op de actiepagina. Men kan bieden.

En de hoogste bieder kan na periode actie schilderij komen halen en afrekenen waarbij zoals hierboven omschreven bedrag zal worden voldaan (zie dat als extra aub) aan Lymph en Co voor de doelen zoals gesteld en bedoeld.

Mijn hartelijke dank voor alle inzet en verdere donaties en wellicht deze opbrengst,  Lb.Koppenol.

 

View all
€6 30-01-2016 | 11:53 Omdat vele burgers niet doorhebben dat zij zelf ermee vandoen hebben.....immers onze oorsprong is stamcellen, zo noemen we dat, en we weten dan wel steeds meer, alleen voor onderzoek in belang van mensdom is veel nodig en in belang van het voortbestaan......
€5 27-10-2015 | 16:13
€5 21-10-2015 | 14:54 Omdat ik zelf patiënt ben -was....En broodnodige zaken op gebied onderzoek nodig zijn. Hoop dat het wat mag bijdragen aan beter onderzoek. Betere behandelmethoden. Enz. Betere medikaties wellicht. Enz. Succes deskundigen Lymph en Co en verdere initiatiefnemers.