Jungfrau marathon Theo Pullen

Theo Pullen

Raised

2.883
115% reached of my target amount €2.500

Start marathon!:

Ik ben Theo Pullen 48 jaar, getrouwd en heb twee dochters.

Een vrijwel zorgeloos leven veranderde begin 2020 toen ik de diagnose lymfklierkanker kreeg. Na heel wat onderzoeken bleek het om een variant te gaan die wellicht te genezen zou zijn, wat op dat moment enigszins een geruststelling was. Er werd gekozen voor een behandeling met chemotherapie in combinatie met immunotherapie. En vervolgens een onderhoudsbehandeling met immunotherapie gedurende twee jaar.

Op dit moment gaat alles goed en in september 2022 staat mijn laatste kuur gepland. Ik heb me vaak beseft dat zonder onderzoek nooit de kennis en medicatie zou zijn ontwikkeld die mij verder heeft geholpen en weer een kans op leven heeft gegeven. Ik ben fanatiek hardloper, mij doel voor 2020 was het lopen van de Jungfrau-marathon in Zwitserland, een bergmarathon met 1800 klimmeters. Zover is het uiteraard toen niet gekomen. Op 10 september 2022 ga ik alsnog de Jungfrau-marathon lopen. Waarom? Omdat het een marathon in een prachtige omgeving is maar bovenal, omdat ik die kans weer gekregen heb!

Ik wil meer mensen die kans geven en een mooi bedrag inzamelen voor stichting Lymph & Co, www.lymph-co.com. Dit is een stichting (met ANBI status) die zich inzet voor innovatief onderzoek, om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Op deze manier geven ze steeds meer patiënten een kans op genezing. Daarvoor ben ik op zoek naar sponsoren en donateurs om zo een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

Ik ga er alles aan doen om zo fit mogelijk aan de start te staan. Help jij mij mee om een mooi bedrag op te halen?

Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage!

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more