B

Ter nagedachtenis aan Wim Schutter

Bernadet Schutter

Raised

850
170% reached of my target amount €500

Mijn vader is op 12 Oktober jl. op 74-jarige leeftijd overleden aan lymfeklierkanker en op nadrukkelijk verzoek van hemzelf, heeft hij bij zijn afscheidsdienst in de kerk om een donatie voor Lymph&Co gevraagd in plaats van bloemen.

Mijn vader zou graag zien dat er meer onderzoek komt naar andere behandelmogelijkheden dan alleen chemo want zelf is hij echt tegen de grenzen aangelopen van de behandeling van lymfeklierkanker.

Hij is in de afgelopen 4 jaar drie keer behandeld voor lymfeklierkanker, inclusief een stamceltransplantatie vorig jaar, maar helaas bleek de kanker té agressief te zijn en niet meer te reageren op de chemokuren. Het ziekenhuis bood hem toen nog 1 kans: meedoen met een net nieuw gestart onderzoek vanuit Amerika. Hij had al zijn hoop er op gevestigd en heeft aan alle vooronderzoeken meegedaan om er voor te zorgen dat hij mee kon doen. Maar de kanker bleek te agressief, hij ging steeds verder achteruit en hij moest dan ook stoppen met het onderzoek. Alles heeft hij geprobeerd om de kanker te lijf te gaan want hij wilde ontzettend graag leven en er nog alles uithalen maar het mocht niet zo zijn. Dat is dan ook de reden dat hij een bijdrage wilde doen aan Lymph&Co zodat er hopelijk meer onderzoek gedaan wordt naar alternatieve behandelingen voor lymfeklierkanker.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more