Guardian Angel

Christianne Grijsen

Raised

198
39% reached of my target amount €500
Closed You can't donate anymore

Het is alweer ruim zes jaar geleden dat ik de diagnose Non Hodgkin kreeg met een overlevingskans van 30%. Ik was toen 40 jaar. Drie jaar eerder werd bij mij ook al de ziekte van Parkinson ontdekt. Mede door mijn leeftijd, erg goede conditie (sport veel) en de geweldige steun van mijn maatje voor het leven, heb ik de kanker vaarwel gezegd. Op 12 juni 2017 heb ik een DBS-operatie(deep brain stimulatie) gehad die tot nu toe al wat resultaat geeft. Samen met mijn beschermengel(Frank) ga ik deze ziekte ook de baas worden. Genezen zal niet lukken maar de baas worden voorlopig nog wel. Nu wordt het tijd om iets voor anderen te doen nu het met mij goed gaat. Op mijn been heb ik een tatoeage van een beschermengel laten zetten na afloop van de chemokuren. Een afbeelding van deze beschermengel heb ik laten afdrukken op T-shirts. Deze wil ik verkopen voor Lymph&Co en voor het Parkinsonfonds. Iedereen heeft ooit wel eens een beschermengel nodig in zijn leven.

 

Als u besluit om een donatie aan Lymph&Co te doen, krijgt u bij een donatie vanaf 25 euro of meer een zelfgemaakt beschermengeltje cadeau. Deze zijn gemaakt van rozenkwarts!! (de steen van de liefde)

 

De T-shirts kunnen besteld worden via mijn e-mail adres (chollestelle@hotmail.nl) en kosten 15 euro. Verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit met een gouden beschermengel voorop het shirt.

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more