Walk on The Pink Side of Life!

Petra van Soest

( Member of team: The Pink Ladies )

Raised

1,267
168% reached of my target amount €750

Het is bijna zover! Na 13 jaar in Nijmegen loop ik samen met Kirsten (en Nicoline en Wendy) van 18 t/m 21 juli 2023 voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse!

Ik zet mij maar al te graag in voor lieve vriend Jan-Jaap (man van Kirsten) die door zijn behandelingen genezen is van kanker. Toen hij in november 2022 de diagnose lymfeklierkanker (primair mediastinaal B-cel lymfoom) kreeg stond de wereld even stil... Je realiseert je maar weer eens dat gezondheid niet vanzelfsprekend is.

Inmiddels zijn we ruim een half jaar pittige tijden verder en de tumor bij Jan-Jaap is na zijn chemokuren en bestralingen weg! Zo zie je maar weer wat wetenschappelijk onderzoek kan betekenen.

Natuurlijk loop ik de Vierdaagse ook ter nagedachtenis aan mijn vader Jan, mijn tante Marianne, het broertje van Miki en voor vriendje Yoni die ons door de ziekte kanker veeeel te vroeg verlieten. En ook voor de vele lieve mensen om mij heen die kanker hebben gehad of er mee moeten leven. Respect voor jullie!

Steun je mijn actie ook? Elke bijdrage is geweldig! Jouw donatie gaat naar Lymph&Co's onderzoek naar lymfeklierkanker. 100 % van elke donatie wordt door Lymph&Co gebruikt om onderzoek te financieren. Deze stichting zet echt zoden aan de dijk!

Super bedankt alvast!

Liefs, Petra

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more