Generale repetitie.

05 July 2020 00:00

 Eind augustus vertrekken we richting Bedoin. Onze thuisbasis van waaruit ik 3 x op 1 dag de Mont Ventoux wil beklimmen. Op een van de laatste dagen van onze huidige vakantie ga ik nog een training voor wat betreft het grote klimmen doen. 

Maandagochtend om 04.30 uur gaat het wekkertje. Even wat eten en om 05.00 uur op de fiets. De route start in Bedoin en loopt via de top weer naar beneden tot Malaucenne. Hier weer terug naar de top om vervolgens af te dalen naar Bedoin. Rond het middaguur hoop ik dan de 2 zwaarste kanten beklommen te hebben. Met de colletjes van de afgelopen twee weken moet dat voldoende zijn om in september de grote ronde te maken. 

Voor nu erg veel zin in morgen. De berg blijft voor mij bijzonder  Een reis waarbij veel dierbaren die we verloren hebben van dichtbij of soms iets verder weg de revue passeren. Iedere lezer weet vast wel wie ik bedoel. 

 Ik betrapte me erop dat ik vandaag al even aan de Ventoux wilde proeven. Dus even een klein stukje gereden. Nu mijn mandje in. Morgen uitgerust op pad en een mooie start voor september maken. 

Ps. Doneren kan nog steeds!