In mei gaan we knallen!

03 April 2023 15:19

Jaaa, we gaan nog 1 keer terug naar de Mont Ventoux.

Nadat ik vorig jaar gepoogd had om 6 x de Mont Ventoux te beklimmen en ik na 5 x moest stoppen, was ik er van overtuigd dat ik dit nooit meer zou doen. 3 dagen later was ik echter de pijn al een beetje vergeten. Ik kreeg zelfs het idee dat dit het bewijs was dat ik. 6 x die berg op kan fietsen. Immers, met een minimum temperatuur van 24 graden op de top en 41 graden in de 4e klim, moet 6 x omhoog te doen zijn onder iets normalere temperaturen..

Dus gaan we dit jaar terug. Nu met wat meer begeleiding. Allemaal voor morele ondersteuning met ieder zijn kwaliteiten. De een zal me naar boven schreeuwen, de ander door me harde keuzes te laten maken. "Doortrappen, anders hadden we ook thuis kunnen blijven" hoor ik hem zomaar zeggen. Mijn schoonzus gaat voor de brandstof zorgen. "Laat maar weten wat je moet eten en ik maak het" zei ze.

Dus in de week voor Pinksteren zijn wij weer aan de voet van de Mont Ventoux te vinden. De ultieme poging. In absolute getallen ben ik sterker dan ooit. Maar die ene dag moet alles samenkomen. De goede voorbereiding, de mindset, de goede benen en de goede omstandigheden. De Mont Ventoux laat niet met zich spotten, maar bepaald of ik die dag mijn doel mag halen.

Nu nog geld inzamelen voor het oh zo belangrijke onderzoek naar een van de meest voorkomende soorten van kanker. We hebben het hier over lympheklierkanker. Ik ben gelukkig en dankbaar dat ik me hiervoor in mag en kan zetten. Voor mij ligt de kanker al 28 jaar achter me.. Veel hebben we al bereikt, maar meer is hard nodig! Dus doneer en/of deel deze pagina met je vrienden en familie. Want geld voor onderzoek en aandacht voor deze ziekte is zo belangrijk.

 

Hartelijk dank,

 

Roland van Nisselrooij (socials :Roel Nissie)