Hartverwarmende De Hollandse 100 2018

26 March 2018 11:10

Dat was het dan weer, De Hollandse 100 editie 2018 zit er op. Wat hebben we genoten. 

Het was de week ervoor nog even spannend; kunnen we de "100" wel vol maken dit jaar? De weersverwachtingen waren immers niet best voor een evenement waarvan letterlijk 90 procent bestaat uit fietsen. Om die reden hebben we 3 dagen voor de start het parcours aangepast en dat was achteraf gezien maar goed ook.  Met een gevoelstemperatuur van -12 graden was het met recht bikkelen op de fiets. 

Maar wat wij allang wisten; Hollandse 100 bikkels laten zich hun jaarlijkse feestje niet zo maar ontnemen, weer of geen weer. Die komen allemaal goed of minder goed voorbereid naar Thialf, kleden zich in heel veel laagjes, verstoppen hun voeten in aluminumfolie en gaan!  

Als organisatie zijn wij zo ontzetend trot op al die deelnemers! Om jullie sportieve prestaties maar vooral ook omdat we opnieuw, samen en met zijn allen een prachtig bedrag hebben opgehaald.
Dank, dank, dank!

Heel veel dank ook aan alle supporters, donateurs, sponsoren, vrijwilligers, artiesten, Lymph&Co ambassadeurs, Thialf, en natuurlijk onze partner SportVibes die dit machtig mooie feest al voor de 4e keer voor ons organiseerde.
Zonder jullie geen De Hollandse 100.