Gassan veilt Tudor horloge voor Lymph&Co tijdens Historic Grand Prix Zandvoort

15 September 2015 16:53

Gassan Diamonds veilt tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort een exclusieve Tudor Heritage Chrono chronograaf. De opbrengst is voor Het Lymph&Co fonds, opgezet door Bernhard van Oranje. Het fonds zamelt geld in voor onderzoek naar de behandeling van lymfeklierkanker. De veiling vindt plaats op vrijdag 28 augustus, de eerste dag van het driedaagse evenement.

Tudor is niet alleen de official timekeeper van de Historic Grand Prix Zandvoort. Gassan Diamonds, met vestigingen in Amsterdam en op Schiphol, verblijdt de racewinnaars op zondag met een speciaal Tudor Heritage Chrono chronograaf-horloge. Gassan veilt bovendien een exemplaar voor het Lymph&Co fonds. De veiling vindt op vrijdag 28 augustus rond 18.00 uur plaats tijdens de Friday Afternoon Lounge in de Paddock Club van de Historic Grand Prix Zandvoort. Het horloge wordt op zaterdag door Bernhard van Oranje uitgereikt.

Lymph&Co

Het Lymph&Co fonds is opgericht door Bernhard van Oranje. Het fonds steunt grensverleggend onderzoek naar de behandeling van lymfeklierkanker. Ongeveer één op 50 mensen krijgt ooit de diagnose lymfeklierkanker. In Nederland overlijden meer dan duizend patiënten per jaar aan deze ziekte.