Oranjeloop Team Koninklijke Landmacht schenkt € 6.381,- aan Lymph&Co

30 May 2018 11:31

Maandag 28 mei om 15.000 uur precies kwam het Oranjeloop team van het Materieellogistiek Commando 
Koninklijke Landmacht op de Kromhout kazerne aan waar ze werden opgewacht door familie vrienden en collega’s.

Na ongeveer 530 warme en soms ook kletsnatte kilometers allemaal weer veilig thuis!!

Het was een mooie tocht, waar de lopers het pittig hebben gehad maar zeker ook de 3 verzorgers, die in een schema 24 uur per dag klaar stonden voor het natje en droogje en voor een goede massage!

Na een korte toespraak door Commandant Materieellogistiek Commando, de generaal Schonewille, konden de cheques worden overhandigd aan de vertegenwoordigers van de 2 goede doelen die de Oranjeloop dit jaar steunt: Blue Ribbon en Lymph&Co.

Voor Lymph&Co heeft Wim van t Ooster de cheque in ontvangst genomen. Wim is lid van dit Oranjeloop-team en heeft helaas zelf lymfklierkanker. "Hoe mooi was het om hem nu weer gezond en wel  te zien staan, nadat wij hem door een diep dal hebben zien kruipen!" aldus zijn collega's. 

Het Oranjeloop-team heeft € 3.881,--  bijeen gebracht voor Lymph&Co. 

Maar......De commandant Landstrijdkrachten had een mooie uitdaging. Als het Oranjeloop-team voor de 2 goede doelen samen meer dan € 5000,-- bijeen zouden brengen, zou Commandant landstrijdkrachten ook nog € 5000 schenken.

En dat is dus gelukt!  

Dat betekent dat Commandant Landstrijdkrachten voor Lymph&Co ook een bedrag ter beschikking heeft gesteld  van € 2.500,-- waarmee het totale bedrag € 6.381,- wordt. 

Wat een geweldig bedrag! Hartelijk dank aan alle betrokkenen van het Oranjeloopteam. 

Lymph&Co heeft ookt een uitdaging aan hen: meedoen aan De Hollandse 100 2019. We zien jullie hopelijk daar!