Nieuwe "Call for research proposals" gelanceerd !

03 September 2018 15:56

Het doel van Lymph&Co is financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker en meer aandacht genereren voor deze vorm van kanker. Het streven is om de meest vooraanstaande artsen en wetenschappers die onderzoek doen naar lymfklierkanker te voorzien van middelen die hen de mogelijkheid geven dit onderzoek over de hele wereld uit te voeren.

In de paar jaar sinds de oprichting heeft  Lymph&Co al drie meerjarige onderzoeken kunnen financieren;  twee aan Amsterdam UMC (lokatie AMC) en een aan UMCG in Groningen. 

Mede dankzij alle inspanningen van onze enthousiaste "achterban", zijn wij erg blij opnieuw een "Call for reasearch proposal" te kunnen uitschrijven. Deze call staat per direct open. Dat betekent dat geinteresseerde onderzoekers hun onderzoeksvoorstel en hun financieringsaanvraag meteen kunnen indienen. 

Het streven is om tijdens De Hollandse 100 2019, die op 17 maart 2019 in Thialf plaatsvindt, bekend te maken welk onderzoeksteam met welk onderzoek deze call heeft "gewonnen". 

Hartelijk dank aan alle donateurs, actievoerders en vrijwilligers die deze nieuwe call for reasearch proposals hebben mogelijk gemaakt. 

Je leest er HIER alles over.