Marleen organiseert de Kunst & Belevenis-veiling voor Lymph&Co

20 January 2019 16:00

 Als stichting ben je enorm dankbaar wanneer betrokken mensen in actie komen voor het goede doel.

Marleen's leven en dat van haar jonge gezin stond 1,5 jaar geleden ineens volledig op z'n kop. Een grote lymfklier bracht de diagnose Hodgkin. Inmiddels is ze gelukkig weer genezen en staat ze vol in het leven. "Nu ik er weer bovenop ben, wil ik graag geld inzamelen om onderzoek mogelijk te maken. Ik geloof echt dat we met het steunen van stichting Lymph&Co het verschil gaan maken.", aldus onze bevlogen initiatiefneemster.

Een middag vol kunst en belevenissen

Geïnspireerd door haar eigen ervaring, organiseert Marleen op 3 februari in het Arsenaal in Naarden een toffe 'Kunst & Belevenissen'-veiling. Tijdens deze mooie middag kun je onder het genot van een drankje meebieden op diverse kunstwerken, maar ook op een aantal belevenissen. Zoals een wielrenclinic én twee VIP-kaarten voor de historische Grand Prix op het Circuit van Zandvoort. 

Borrel mee, bied mee en geniet mee

De veilingopbrengst van deze middag komt geheel ten goede aan Lymph&Co én het fundamentele onderzoek naar lymfklierkanker. Net als een deel van elk drankje dat wordt genuttigd. Via bijgaande link, kun je je aanmelden voor  gratis tickets voor de borrel en veiling. Vooraf zal de veiling van de kunstwerken en activiteiten al online van start gaan. 

Meer ontdekken of je aanmelden? Dat kan via de actiepagina van Marleen: 
https://www.lymph-co.com/actie/marleen-van-h