Wereldkankerdag: Marleen haalt bijna €8.000 op voor Lymph&Co!

04 February 2019 12:27

Een aantal weken geleden werden we bij Lymph&Co gebeld door Marleen. "Ik wil wat doen voor Lymph&Co en ik dacht aan een kunst- en belevenissenveiling". Prachtige woorden waar we natuurlijk heel blij mee zijn als organisatie.

Een middag vol kunst en belevenissen

Gisteren was het zover. Op de bijzondere locatie van Arsenaal Restaurants in Naarden, stonden vele kunstwerken tentoongesteld. Gemaakt door diverse kunstenaars die hun werken speciaal voor dit goede doel ter beschikking hadden gesteld. Als ook thuiskoks en diverse beautybehandelingen die gul hun diensten aanboden.
 

In goed gezelschap 

SBS presentator André van der Toorn verzorgde de opening en vertelde hoe hij en Marleen elkaar hadden leren kennen toen ze samen hun chemokuur ondergingen in het ter gooi ziekenhuis. Voor de veiling zelf had Marleen niemand minder dan Arnoud van der Ward weten te strikken. In het dagelijks leven conservator in het Louvre in Parijs, die zich vol verve inzette om zo hoog mogelijke biedingen binnen te halen. En met succes, want er werd druk geboden!
 

Een geweldige opbrengst 

Rond de klok van 17:15 sloot de notaris de veiling. Waarna onze eigen ambassadeur Monique des Bouvrie  dankbaar de cheque van € 7.825,00 in ontvangst nam uit handen van een trotse Marleen.
 

Dank je wel namens Lymph&Co

Namens Lymph&co willen we natuurlijk allereerst Marleen van harte bedanken. Maar uiteraard ook alle mensen die een kunstwerk, zoals de Johan Cruyff van John Mulder, of een belevenis beschikbaar hebben gesteld. Online veilingsite BVA, die hun platform gratis ter beschikking heeft gesteld voor deze veiling. Hierdoor gaat 100% van de opbrengst naar Lymph&Co. En niet te vergeten alle vrienden, familie en bekenden die allemaal mee hebben geholpen en geboden om deze dag tot een groot succes te maken.