Rotterdamse ondernemers knokken recordbedrag van € 123.187 bij elkaar tijdens White Collar Boxing gala

24 April 2019 14:00

Op 5 april jl. was het weer zover: het jaarlijkse boksgala van White Collar Boxing van onze Lymph&Co ambassadeur én oud-bokskampioene Marichelle de Jong. Traditioneel gehouden in de hangar van Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport. Het werd een legendarische avond. De 16 boksende ondernemers hebben maandenlang 3 á 4 keer per week zich in het zweet gewerkt in de Rotterdamse boksschool van Marichelle, TYR boxing ter voorbereiding op dit grote evenement.

Vooraf hadden alle boksers al €73.000 aan donaties binnengehaald. Hiermee was het bedrag van het jaar ervoor al ruim overtroffen. Met geweldige veilingitems als een gesigneerde bokshandschoen van Mohammed Ali én Mike Tyson, maar ook twee VIP-kaarten voor de Max Verstappen-dagen op Zandvoort én varen met de Ribboot van Herman den Blijker van Rotterdam naar Texel, schoot de opbrengst naar een recordhoogte van €123.187,04! Waarvan de volledige opbrengst gaat naar Lymph&Co en onderzoek naar de genezing van lymfklierkanker. 

De avond werd als vanouds vakkundig en vol passie gepresenteerd door 'the one and only' Ray Martin. Ook waren er diverse indrukwekkende optredens met als hoogtepunt mr. Rotterdam himself, Lee Towers. Waarbij ruim 700 paar armen de lucht in gingen en uit even zoveel kelen saamhorig het 'You never walk alone' klonk. Een dik kippenvel moment voor iedereen in de zaal. 

We zijn alle ondernemende boksers, de organisatie van White Collar Boxing, sponsoren, donateurs, trainers, verzorgers, vrijwilligers, medewerkers én uiteraard onze eigen Marichelle de Jong ongelooflijk dankbaar voor al hun inzet, passie, tijd, energie en bovenal een geweldig bedrag voor onze onderzoeken.

Wil je een stukje meebeleven van dit prachtige event?

Klik hier voor de aftermovie White Collar Boxing: 

Klik hier voor de geweldige foto's van het White Collar Boxing Gala 2019

Ben je ook een ondernemer die wel van een uitdaging houdt? Wil jij volgend jaar ook één van die helden zijn, die de ring in stapt om samen lymfklierkanker de wereld uit te knokken? Of geïnteresseerd in een stoere boksclinic van oud-bokskampioene Marichelle de Jong voor jouw team of klanten? Je kunt haar bereiken via info@whitecollarboxing.nl 

Samen knokken we lymfklierkanker de wereld uit!

 

 

Fotocredits: Ivo Geskus, Special Pixels