White Collar Boxing voor Lymph&Co

19 January 2017 15:46

 http://www.whitecollarboxing.nl/event

BOKSEN IN DE HANGAR VAN WORLDHOTEL WINGS OP AIRPORT ROTTERDAM - DEN HAAG


Altijd al een keer ervan gedroomd om te boksen in een echte wedstrijd? Dan biedt White Collar Boxing je een unieke ervaring! Na het Zalmhuis in 2015, de Van Ghentkazerne in 2016 bouwen we volgend jaar de ring in de hangar van Worldhotel Wings. 

Knokken tegen lymfeklierkanker


Dit jaar is het goede doel dat we koppelen aan White Collar Boxing, Lymph & Co. Met de opbrengst ondersteunen we onderzoeken naar lymfeklierkanker. Ongeveer één op de 50 personen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte. Er is nog te weinig aandacht voor lymfklierkanker en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden. Daarom wilt White Collar Boxing zich inzetten voor Lymph & Co.

Herken je deze droom?


Je staat nog buiten de zaal. Binnen zitten vrienden, bekenden en collega’s om je aan te moedigen.
 En dan hoor je de ringspeaker jouw naam zeggen… Je loopt zaal in, spotlight is op je gericht als je naar de ring loopt.
 Als je door de touwen de ring in stapt hoor je het applaus. Je ziet je tegenstander en je ervaart wat iedere bokser ervaart als hij een wedstrijd heeft.

Voorbereiding
, veilig en intensief trainen


Het belangrijkste bij White Collar Boxing is veiligheid. Je wilt de volgende dag namelijk zonder blessures naar je werk. Daar zorgen we voor. Deelnemers aan White Collar Boxing mogen geen uitgebreide vechtsportervaring hebben en we boksen met dikkere handschoenen.
 Bovendien bereiden we je optimaal voor op jouw wedstrijd in de ring. Je krijgt een persoonlijk trainingsplan en gedurende zes weken train je met professionele trainers, waaronder oud-Europees Kampioene Marichelle de Jong. De wedstrijd wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Boksbond. Het trainingsprogramma begint op maandag 20 feb 2017.