Wandel Challenge 2024

Raised

4,317
10% reached of total of €40,000

Iedereen verdient de beste behandeling bij lymfeklierkanker, dat vind jij toch ook?  

Schrijf je in voor de Lymph&Co Wandel Challenge en haal geld op voor onderzoek aan Universitair Medisch Centrum Groningen. (UMCG) 

Wij dagen jou uit! Loop van 1 t/m 30 september 100, 200 of 250 kilometer voor onderzoek naar lymfeklierkanker.


Waarom zou je meedoen? 

Simpelweg omdat iedereen de beste behandeling bij lymfeklierkanker verdient. Om dat te bereiken is meer onderzoek nodig. Jouw sportieve prestatie verdient de support van familie, vrienden en collega's door donaties op jouw unieke actiepagina. 
Lymph&Co belooft dat 100 % van elke donatie op jouw pagina wordt gebruikt voor onderzoek naar betere behandelingen bij lymfeklierkanker.


Voor wie is deze uitdaging? 

Voor iedereen! Groot of klein, jong of oud(er), (ex)patiënt of niet, #ikBENereenvan of #ikKENereenvan.

Alleen of samen met je buurvrouw of -man, collega's, buddy, familieleden, vrienden of vriendinnen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bovendien maakt samen lopen het makkelijker, de tijd vliegt voorbij en de afgelegde kilometers ook.
Je kunt samen met je medewandelaars een team aanmaken wanneer je je inschrijft. 

Waar en wanneer kan ik lopen?

Jij bepaalt waar en wanneer je de 100, 200 of 250 kilometer loopt, zolang je maar uiterlijk op 30 september je laatste kilometers hebt volbracht. Dit kan vanuit huis, je werkplek of zelfs vanaf je vakantieadres, zowel binnen- als buitenland.

Loop samen met ons die laatste kilometers!

Op zondag 29 september organiseren wij voor iedereen die dat wil een gezamenlijke wandeling in Zeewolde, om daar in het prachtige bos die laatste kilometers te lopen. Na de wandeling staat in de Brasserie van de golfclub een kopje koffie/thee met iets lekkers voor ons klaar. (overige consumpties zijn voor eigen rekening) Bovendien ontvang je daar je medaille. Zien we je daar?

Start: 11.00 uur in groepsverband, maar eerder of later starten mag natuurlijk ook als je maar om 13.30 uur terug bent in de Brasserie van de Golfclub 
Locatie: Golfclub Harderwold, Pluvierenweg 5, Zeewolde
Lengte wandeling: circa 10 kilometer. HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Paden zijn redelijk geschikt voor buggy's. 
Kosten gezamenlijke wandeling: € 7,50 inclusief kopje koffie/thee en medaille.

Jouw persoonlijke actiepagina

Via onderstaande link "start actie" maak je in slechts een paar klikken jouw eigen persoonlijke actiepagina (en teampagina) aan. Vertel waarom je meedoet en plaats een leuke foto zodat mensen weten aan wie ze doneren. Met slechts een paar klikken kun je vrienden, familie en collega's via WhatsApp of je socials uitnodigen om jou te steunen door bij te dragen. Op je pagina houd je dagelijks je aantal gelopen kilometers bij. 

Elke donatie die binnenkomt, gaat voor de volle 100% naar onderzoek naar lymfeklierkanker. Jouw deelname is van onschatbare waarde en brengt ons dichter bij het vinden van nieuwe behandelingen en uiteindelijk een genezing.

Samen kunnen we hoop en verandering brengen.

Inschrijfgeld 

  • Het inschrijfgeld voor de Lymph&Co Wandel Challenge bedraagt € 7,50. Hiervoor krijg je van ons een Lymphie sleutelhanger thuis gestuurd. Let op: Vanwege het grote succes van onze mascotte Lymphie duurt het iets langer voordat je je Lymphie ontvangt.
  • Van de Wandel Challenge krijg je een unieke medaille uitgereikt bij de gezamenlijke wandeling in Zeewolde of thuis gestuurd. Die medaille heb je dan ook dik verdiend! 🥇